Намален продукт
10,00 лв. 8,00 лв.
В наличност
Код на продукта STPR HUAPSM
-
+

Бърза поръчка - Без регистрация с 1 клик

Висококачествен удaроустойчив стъклен протектор за дисплея на вашето мобилно устройство Huawei P Smart, тестван в най-тежки условия на работа. Tempered Glass e изработен от специални сплави, което го прави издържлив на всякакви интервенции. С размер от едва 0,3 мм е ултратънък и не удебелява дисплея на телефона ви. Проекторът е High Transparency - над 99% пропускливост, не влияе по никакъв начин на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Tempered Glass не намалява по никакъв начин и чувствителността на екрана, защото е Sensitive touch. Всеки протектор е разработен за конкретното устройство. Изключително лесен за монтаж, без опасност от оставане на следи от пръсти или отпечатъци.

Инструкции за монтаж:

 
1. Изчистете дисплея с кърпичката в комплекта или друга микрофибърна кърпа.
 
2. Отлепете фолиото (залепено върху стъкления протектор) 
 
3. Подравнете добре и поставете бавно стъкления протектор върху дисплея на устройството.
 
4. Поради спецификата на стъклото няма да останат балончета върху дисплея, освен ако между дисплея и стъклото няма прашинки или друг обект. В такъв случай внимателното отстрането покритието изчистето го (най-добре с тиксо - залепяйте и отлепяйте докато се изчисти добре), изчистете отново вашия дисплей и започнете отначало.


В онлайн магазина www.gsm4e.com ще намерите голямо разнообразие на аксесоари и части за смартфони и таблети. 

Можете да си поръчате " Стъклен протектор за Huawei P Smart " от тук, по телефона, чрез имейл или на facebook страницата ни.