Намален продукт
10,00 лв. 8,00 лв.
В наличност
Код на продукта STPR MOT G6P
-
+

Бърза поръчка - Без регистрация с 1 клик

Стъклен протектор за Motorola MOTO G6 Play

Висококачествен стъклен протектор (закалено стъклено защитно покритие) за дисплея на Motorola Moto G6 Play, който е тестван в най-тежки условия на работа, а дори и срещу удари от чук и рязане с нож. Tempered Glass e изработен от специални свръх издържливи сплави, което го прави издържлив на всякакви интервенции. С размер от едва 0,25 мм е ултра тънък и не удебелява дисплея на смартфона ви. Протекторът е High Transparency - над 99.99% пропускливост, не влияе по никакъв начин на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Tempered Glass не намалява по никакъв начин и чувствителността на екрана защото е Sensitive touch. Всеки протектор е разработен за конкретното устройство. Изключително лесен за монтаж без опасност от оставане на следи от пръсти или отпечатъци.

Инструкции за монтаж:

 

1. Изчистете дисплея с кърпичката в комплекта или друга микрофибърна кърпичка.
 
2. Отлепете фолиото (залепено върху стъкления протектор). 
 
3. Подравнете добре и поставете бавно стъкления протектор върху дисплея на устройството.
 
4. Поради спецификата на стъклото няма да останат балончета върху дисплея, освен ако между дисплея и стъклото няма прашинки или друг обект. В такъв случай внимателното отстранете покритието изчистете го (най-добре с тиксо - залепяйте и отлепяйте докато се изчисти добре), изчистете отново вашия дисплей и започнете отначало.


    В онлайн магазина www.gsm4e.com ще намерите голямо разнообразие на аксесоари и части за смартфони и таблети. 

Можете да си поръчате " Стъклен протектор за Motorola MOTO G6 Play " от тук, по телефона, чрез имейл или на facebook страницата ни.