Меню

За нас

GSM4e.com е онлайн магазин за аксесоари за мобилни устройства, който се стреми да предоставя на своите клиенти индивидуалност и внимание, които заслужават. От 2012 г., GSM4e.com, собственост на ГЛОБИ СТОР ЕООД, работи усилено, за да бъде вашето предпочитано място за пазаруване на аксесоари.

Нашата мисия е да предложим на клиентите най-широк избор от висококачествени аксесоари, които отговарят на техните нужди и предпочитания. Вярваме в индивидуалния подход към всеки клиент, като се стремим да ги слушаме внимателно и да намерим решения, които да отговарят на техните уникални ситуации. Нашата цел е да предоставим персонализирани продукти и услуги, които не само задоволяват, но и превъзхождат очакванията на клиентите ни.

Всеки един клиент е важен за нас и затова полагаме грижа да осигурим лесна и удобна навигация в нашия онлайн магазин. С детайлни описания на продуктите, ние помагаме на клиентите да разберат функциите и особеностите на всяко изделие, което им помага да вземат информирано решение при покупката си. Взаимодействието с клиентите преди и след покупката е от съществено значение за нас. Ние се стремим да предоставим допълнителна информация и подкрепа, за да помогнем на клиентите да направят правилния избор и да се уверят в качеството на продуктите, които закупуват.

Наред с това имаме и физически магазини, където предлагаме уютна и гостоприемна атмосфера за нашите клиенти. В нашите магазини предлагаме безплатна услуга за монтаж на стъклени протектори за екран, ако клиентите си закупят продуктите от нас. Това е само една от многото начини, по които искаме да покажем, че внимаваме за всеки клиент и грижим се за техните нужди.

Ние вярваме, че аксесоарите за мобилни устройства не само подобряват функционалността на телефоните и таблетите, но също така изразяват индивидуалността и стилът на всеки човек. Затова предлагаме както оригинални продукти от водещи производители на мобилни устройства, така и висококачествени продукти от утвърдени производители на аксесоари. Нашата цел е да предложим широка гама от продукти, които да отговарят на различните предпочитания и бюджети на нашите клиенти.

Благодарим ви, че избрахте GSM4e.com за вашия партньор при пазаруването на аксесоари за мобилни устройства. Ние сме тук, за да ви осигурим висококачествени продукти, отлично обслужване и незабравимо пазаруване. Заедно, ще направим вашето преживяване с GSM4e.com незабравимо!

Работно време на екипа обслужващ  онлайн магазин GSM4e.com:

  • Понеделник до Петък от 9:30 до 19:00ч
  • Събота от 9:30 до 18:00 ч
    За въпроси:

Работно време на Магазин GSM4e.com в гр. София бул. Ломско шосе 166:

  • Понеделник до Петък от 9:30 до 19:00ч
  • Събота от 10:00 до 17:00 ч.

Работно време на Магазин GSM4e.com в гр. София бул. Ломско шосе 70:

  • Понеделник до Петък от 9:30 до 19:00ч
  • Събота от 10:30 до 17:00 ч.
Сравнение на продукти