Меню

Връщане и замяна

Условия за връщане

Продуктите, закупени от GSM4e.com , могат да бъдат върнати в срок от 14 календарни дни от датата на която e получена пратката с продукта, независимо дали е от физическо или юридическо лице.

Връщане на стока се приема само в случай, че продуктите са със запазена търговска опаковка. Няма да бъдат приемани обратно продукти, които са били поправяни от неупълномощени лица, такива с липсваща, увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване, одрасквания, пукнатини, счупвания, огъвания, вдлъбнатини, разлепвания, със следи от удари (напр., но не само – механични удари или от неправилна употреба) и т.н.

Върнатите продукти трябва да бъдат придружени от оригинална гаранционна карта и/или търговски документ удостоверяващ покупката.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, задължително трябва да върнете и подаръка.

Няма да се приемат и продукти, които не са в пълната окомплектовка.


Връщане и право на отказ

Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните от нас стоки в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, при условие че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката и е във вида в който е получена и по условията на чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ в свободен текст по e-mail или с куриер и да върне стоката при горните условия, заедно с всички придружаващи документи (удостоверяващи плащане и договора) на адреса на магазина на „от който е изпратена.

ГЛОБИ СТОР ЕООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 работни  дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката и я е предал във владение на търговеца.

Условия за ползване

Магазин GSM4e.com използва оригиналните спецификации на първичните модели на производителите и доставя стоките с упоменатите от тях продуктови номера.
В случай, че производителят промени някоя характеристика на даден продукт на по-късен етап, магазин GSM4e.com не отговаря за тази промяна и не дължи замяна на съответното устройство.
Обикновено такива промени са минимални,и не водят до значителна промяна в функционирането на съответния продукт.

Всички снимки на сайта са илюстративни и могат да съдържат детайли, които не са включени в стандартния пакет.

С покупката на продукт от нашия магазин, вие се съгласявате с тези условия.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Сравнение на продукти